23 Ιαν 2009

Με το ζερβό το 2009 ...

Η κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πλέον και στο Οικονομικό, οπως και στο συνολο του Πανεπιστημίου, μετά τις πρώτες προσπάθειες εφαρμογής του νομου πλαισου και συγγεκριμένα την πτυχή της βιβλιοκάρτας είναι χαόδης και τα προβλήματα τεράστια. Ενώ κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφιζε τον νόμο και την ίδια ώρα το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας διαδήλωνε για την απόσυρσή του , παράλληλα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , το κομματικό φερέφωνο της, ευαγγελιζόταν στους φοιτητικούς συλλόγους την αναβάθμηση του δημοσίου Πανεπιστημίου μέσα απο αυτόν. Όχι μόνο καλύτερες μέρες δέν είδαμε , αλλά συναντάμε στην ίδια μας η καθημερινότητα όλο και χειρότερους όρους. Τα βιβλία σημαντικών μαθημάτων τα πέρνουμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή , ενώ άλλα δέν τα πέρνουμε καθολου..

Μετά απο μαζική παράσταση στο τμήμα σήμερα Παρασκευή 23/1 και με την κατοχυρωμένη απόφαση συλλόγου στα χέρια μας (βρίσκεται σε παρακάτω δημοσίευση) πετύχαμε την αναβολή της εξεταστικής περιόδου για 1 εβδομάδα. Πιστεύουμε οτι είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους φοιτητές την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση στο site της σχολής

~ Η εξεταστική αναβάλλεται. Νέα ημερομηνία έναρξης της εξεταστικής περιόδου ορίζεται η 2/2/2009 με το υπάρχον πρόγραμμα , για όλους τους φοιτητές.

~ Ειδικά για τα μαθήματα : ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ι , στα οποία υπάρχει το σοβαρότερο πρόβλημα μιας και τα συγγράματα δεν εχουν ακομα δωθεί, θα δοθούν κανονικά για τους φοιτητές παλαιοτέρων ετών ενώ για τους φοιτητές του έτους στο οποίο διδάσκονται θα υπάρξει νέα ανακοίνωση .

~ Κανένας είδος ρεβανσισμού κατά των φοιτητών , ειδικά στα μαθήματα που δέν υπήρχε έγκαιρα σύγγραμα και η ανάγνωση του μαθήματος έγινε με δύσκολους όρους.


Συνεχίζουμε να παλέυουμε για:

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΞΑΝΑ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: